Τετάρτη, Μαΐου 10, 2006

 

«Στο λιμάνι, στο μουράγιο, τα πίνω με έναν άγιο»

Την υπόθεση Γιαννόπουλου – Τριανταφύλλου, στις εκλογές του ΠΣΑΤ, δεν άφησε ασχολίαστη και ο «Στέφανος Χάρης», ο οποίος γράφει στην τελευταία σελίδα της χθεσινής «Sportday» (9 Μαϊου 2006) με τίτλο «Στο λιμάνι, στο μουράγιο, τα πίνω με έναν άγιο»:

Θα ξεκινήσω σήμερα δυναμικά, φίλε αναγνώστη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σε πνίγει το δίκαιο. Ισως το να σε πνίγουν τα χρέη. Επειδή όμως το δίκαιο είναι αυτό που θα μας απασχολήσει σήμερα, στέλνω πρωτίστως τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον συνάδελφο Νίκο Γιαννόπουλο και δευτερευόντως δημοσιεύω τη γνωστοποίηση-ένσταση που κατέθεσε στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και στον πρόεδρο του ΠΣΑΤ.
Την ένσταση, βέβαια, ο αγαπητός Νίκος την έστειλε στον καλό συνάδελφο Δήμαρχο Χάρη, ο οποίος και αυτός εργάζεται στη «SportDay», έχοντας προφανώς την εντύπωση ότι όποιος ονομάζεται Χάρης μπορεί κάλλιστα να του βρει λύση στο πρόβλημά του, δημοσιεύοντας τη διαμαρτυρία του. Χωρίς καμία διάθεση να υποτιμήσω τον συνάδελφο, έχω να του πω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πράγμα που γνωρίζει πολύ καλά ο συνάδελφος Δήμαρχος και γι' αυτό, πράττοντας με ωριμότητα, παρέδωσε τη γνωστοποίηση-ένσταση σε μένα για να τη χειριστώ καταλλήλως.
Βέβαια, παίζει και κάτι άλλο, το οποίο μου φανέρωσαν κάποιοι συνάδελφοι από την εφημερίδα, οι οποίοι τυχαίνει να γνωρίζουν τον καταγγέλλοντα προσωπικώς. Οτι δηλαδή ο Νίκος Γιαννόπουλος, όπως και τόσοι άλλοι αμέτρητοι σαν τους κόκκους της άμμου, είναι θαυμαστής μου. Το Δήμαρχος Χάρης συνεπώς, που αναγράφει στο αντίγραφο της γνωστοποίησης που εστάλη στα γραφεία της εφημερίδας, δεν αναφερόταν στον συνάδελφο με το ίδιο όνομα, αλλά σε ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΤΡΟΠΗ του Γιαννόπουλου να διεκδικήσω το Δημαρχιακό Αξίωμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Αν όντως είναι έτσι, τον ευχαριστώ και επιφυλάσσομαι. Προχωράω τώρα στη δημοσίευση της ένστασης, της οποίας το περιεχόμενο καλό είναι να γνωρίζετε όλοι.

«Δηλώνω υπεύθυνα ότι ο συνάδελφος Σωτήρης Τριανταφύλλου κατέθεσε εκπρόθεσμα την υποψηφιότητά του ως γενικός γραμματέας του ΠΣΑΤ.
Η προθεσμία υποβολής ήταν την Παρασκευή 5 Μαΐου έως τις δέκα το πρωί και ο έφορος του Συνδέσμου κ. Τριανταφύλλου την κατέθεσε ένα λεπτό μετά.
Θα πρέπει να σημειώσω ότι από τις 09:45 του υπενθύμισα ότι δεν έχει καταθέσει τη σχετική αίτηση και αυτός δεν το έπραξε.
Στις 09:58 του το είπα και πάλι.
Στις 09:59 φώναξα μεγαλόφωνα εντός της κεντρικής αίθουσας του Συνδέσμου ότι λήγει ο χρόνος υποβολής των υποψηφιοτήτων.
Στις 10:00 ακριβώς, παρουσία του κ. Παύλου Γερακάρη, πήραμε τον ΟΤΕ και όντως ο χρόνος είχε εκπνεύσει.
Γύρω στις 10:01 ο συνάδελφος Σωτήρης Τριανταφύλλου κατέθεσε την υποψηφιότητά του. Εκπρόθεσμα...
Εχοντας πίστη στον Θεό και πάντα με γνώμονα τη Δικαιοσύνη, ζητώ από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο να μην κάνει δεκτή την εκπρόθεσμη αίτηση του συμπαθούς, κατά τ' άλλα, Σωτήρη Γιαννόπουλου.
Ο συνάδελφος δεν δικαιούται πλέον να είναι υποψήφιος για τη θέση του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου στις προσεχείς εκλογές.
Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου».


Γνωστοποίηση-καταπέλτης θα έλεγα για τον κατά τ' άλλα συμπαθή, αρκεί να μη μας τη βγαίνει, Σωτήρη Τριανταφύλλου, ο οποίος από εδώ και πέρα θα έχει να κάνει μαζί μου. Τα γεγονότα, φίλε αναγνώστη, όχι απλώς μιλούν μόνα τους, αλλά διακρίνω και μια φλυαρία από μεριάς τους.
Και μόνο ότι ο φίλος Νίκος Γιαννόπουλος πήρε τον ΟΤΕ, παρουσία του κ. Παύλου Γερακάρη, χωρίς τη συνδρομή του οποίου μάλλον δεν θα τον εξυπηρετούσαν, για να διασταυρώσει την πιθανότητα να είναι εκπρόθεσμη η υποψηφιότητα του Τριανταφύλλου, αποδεικνύει όλους τους ισχυρισμούς του με τον ακριβέστερο από κάθε άποψη τρόπο.
Η δε ακριβής αναφορά, την οποία σίγουρα θα πρόσεξες, φίλε αναγνώστη, στη γνωστοποίηση, ότι δηλαδή «γύρω στις 10:01 ο συνάδελφος κατέθεσε την υποψηφιότητά του», υποδηλώνει την πρόθεση να εμπλέξουμε μέχρι και το Γκρίνουιτς, αν δεν δικαιωθούμε. Που θα δικαιωθούμε...





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?