Πέμπτη, Απριλίου 20, 2006

 

Τα καλύτερα έρχονται...



Ο Μάιος του 2006 έρχεται, οσονούπω, και μαζί του οι εκλογές του ΠΣΑΤ που αναμένεται να τον καταστήσουν το πιο "ζεστό" μήνα του έτους! Ναι. Φέτος δεν θα είναι ούτε ο Ιούνιος του Μουντιάλ, ούτε ο Ιούλιος των μεταγραφών, ούτε ο Αύγουστος των "μπάνιων του λαού". ΜΑΪΟΣ κύριοι!
Τα προεκλογικά γραφεία έχουν ήδη στηθεί και οι πρώτες "δημοσκοπήσεις" έχουν ήδη παραγγελθεί. Πιθανότατα την Κυριακή του Θωμά θα σας έχουμε και τα πρώτα αποτελέσματα...
Χθεσινές πληροφορίες επιβεβαίωναν τις υποψηφιότητες Γερακάρη, Ξύδη αλλά όχι και του Κοτσώνη. Στο χώρο της ΝΔ αναζητείται ήδη πρόσωπο που θα μπορέσει να συσπειρώσει τους φίλους της παράταξης ενώ εντονότατα κινείται και η... Καλλιθέα.
Υ.Γ: Σημαντικότατο ρόλο στις εκλογές του Συνδέσμου θα παίξει –φυσικά- η στάση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου. Από τη μια μεριά μην ξεχνάτε την «κρυφή» συμφωνία με τον Γερακάρη να «μοιράσουν την τρέχουσα θητεία» κι από την άλλη ότι εργάζεται στο “Sportime”...
Υ.Γ.1: Ευπρόσδεκτες –όπως πάντα- οι πληροφορίες των φίλων του «Media Culpa».
Υ.Γ.2: Ευπρόσδεκτες φυσικά και οι απόψεις του “master” των εκλογικών μας παρασκηνίων (και προσκηνίων), Βαγγέλη Μπραουδάκη. Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα τη βοήθειά του και το πολύτιμο αρχείο του με τις ψήφους των δύο – τριών τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.
Υ.Γ.3: Φίλε Βαγγέλη, ευχαριστούμε προκαταβολικά.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?