Τετάρτη, Απριλίου 19, 2006

 

Αρχισαν τα όργανα!..

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του ο ΠΣΑΤ στις 12 Μαϊου 2006 με βασικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ. σύμφωνα με το νέο καταστατικό μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας (πράγμα βέβαιο...) η επαναληπτική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαϊου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (11 π.μ.).
Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και τα άλλα όργανα του Συνδέσμου πρέπει να υποβληθούν εγγράφως στη Γραμματεία επτά ημέρες πριν από τη Γ.Σ., δηλαδή έως την Παρασκευή 5 Μαϊου 2006 και ώρα 10 π.μ.
Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση «άρχισαν τα όργανα» περί υποψηφίων στα 1.000 και πλέον μέλη μας. Οπως αναμένεται το μεγαλύτερο παιχνίδι θα γίνει στη θέση του προέδρου όπου τη θέση του απερχόμενου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου αναμένεται να διεκδικήσουν οι... συνήθεις «αντίπαλοί» του Παύλος Γερακάρης, Χάρης Ξύδης και Θοδωρής Κοτσώνης με τη λίστα να παραμένει ανολοκλήρωτη ως την τελευταία στιγμή. Οι κινήσεις εντείνονται και συνεχίζονται χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις στη διεκδίκηση της Νο1 καρέκλας του Δ.Σ.
Το «Media Culpa» ευχαρίστως θα φιλοξενήσει δηλώσεις και κείμενα υποψηφίων για τα όργανα του Συνδέσμου μας ενώ παράλληλα θα σας κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις...





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?