Παρασκευή, Απριλίου 28, 2006

 

Και Ξύδης και Βέρνικος;

Φουντώνει το παρασκήνιο επτά 24ωρα πριν από την τελευταία ημέρα κατάθεσης των υποψηφιοτήτων (5 Μαϊου) για τις αρχαιρεσίες του ΠΣΑΤ. Το μεγαλύτερο παιχνίδι «παίζεται» για την προεδρική καρέκλα για την οποία ο μόνος σίγουρος υποψήφιος είναι –μέχρι στιγμής- ο Παύλος Γερακάρης ενώ ο Χάρης Ξύδης το ξανασκέφτεται ύστερα από τις φουρτούνες που απειλούν το Sportime. Για τη θέση του προέδρου έπαιξε και το όνομα του Αλέκου Θεοφιλόπουλου, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα και παλαιότερα, ενώ από το χώρο της ΕΡΤ ετοιμάζεται και η μεγάλη έκπληξη που ακούει στο όνομα Κώστας Βέρνικος!
Με δηλώσεις του ο νυν β’ αντιπρόεδρος Κώστας Μυλωνάς «πιστεύει ότι η παρουσία του έχει να προσφέρει, λόγω των εμπειριών του και της προσήλωσης στο Σύνδεσμο». Θέληση του Κ. Μυλωνά είναι να εκλεγεί στη θέση του Α’ αντιπροέδρου.
Για τη θέση του γενικού γραμματέα είναι ειλημμένη η απόφαση να τη διεκδικήσει ξανά ο νυν Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος όμως δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη τύχη φέτος ιδιαίτερα αν κοντραριστεί με τον Σωτήρη Τριανταφύλλου ο οποίος προαλείφεται για τη θέση...
Ο Μιχάλης Κοσμετάτος ήταν ο πρώτος συνάδελφος που έστειλε την υποψηφιότητά του στον ΠΣΑΤ, για μέλος του Δ.Σ. τη Μεγάλη Πέμπτη και ακολούθησε ο Γιάννης Αργυρίου για μια θέση στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό. Την Τετάρτη 26 Απριλίου κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους ο Αντώνης Αντωνόπουλος για το Δ.Σ. και ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος για την εξελεγκτική επιτροπή.

Υ.Γ: Αρνείται πεισματικά να πάρει θέση στο προσκήνιο ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος όμως το παρασκήνιο οργιάζει!
Υ.Γ.1: Βαγγέλη, σε περιμένουμε...





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?