Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2006

 

Let’s talk about... καρσιλαμά!


Με τίτλο «Σύσκεψη στον Sportime 89,2» η SportDay μας μεταφέρει, στο σημερινό της φύλλο, το κλίμα στο αθλητικό ραδιόφωνο του Μοσχάτου. Γράφει και υπογράφει ο συντάκτης «Μ. Αρχ.»:
«Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη σύσκεψη στο ανανεωμένο ραδιόφωνο του «Sportime». Ο νέος γενικός διευθυντής του συγκροτήματος Χάρης Ξύδης προσπάθησε και σε σημαντικό βαθμό κατάφερε να ανυψώσει το πεσμένο ηθικό των ραδιοφωνικών παραγωγών μετά τις παραιτήσεις του Στέλιου Μαρκάκη και του Βαγγέλη Μπραουδάκη.
Στην ομιλία του εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Sportime 89,2 (κατόπιν εντολής του Ξύδη δεν θα αποκαλείται Sportime Radio, προκειμένου να είναι πιο εύκολη η ταύτιση με την εφημερίδα) θα γίνει πολύ καλύτερο επί των ημερών του. Οσο για τις αποχωρήσεις, ο Χάρης Ξύδης άφησε να εννοηθεί στους εργαζόμενους ότι ο Βαγγέλης Μπραουδάκης αποχώρησε οικειοθελώς από τον ραδιοσταθμό και χωρίς να υπάρχει δική του εισήγηση, πόσω μάλλον απόφαση για κάτι τέτοιο.
Στη σύσκεψη, στην οποία μετείχαν όλα τα στελέχη του σταθμού, συζητήθηκαν τα πάντα με λεπτομέρειες. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε η παρέμβαση του Γιάννη Καραλή, ο οποίος ρώτησε για το μουσικό ύφος που θα έχει ο σταθμός. Ο Ξύδης αποκάλυψε ότι ο σταθμός θα κάνει στροφή στην ελληνική μουσική και κυρίως θα παίζει ποιοτικά τραγούδια. Ο Καραλής (ενοχλημένος ίσως;) ρώτησε αν μπορεί να παίζει και... καρσιλαμά στην εκπομπή του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον γέλωτα των περισσότέρων, αλλά και τον εκνευρισμό του Βασίλη Σκουντή, ο οποίος τόνισε: «Δεν μαζευτήκαμε εδώ 50 άνθρωποι για να μιλήσουμε για τον καρσιλαμά».
Περισσότερα για τη συγκεκριμένη σύσκεψη δεν έγιναν γνωστά, αφού τα στελέχη του σταθμού κράτησαν το στόμα τους κλειστό...»


Υ.Γ: Δεν άντεξε τις επιθέσεις το “Sportime” και σήμερα, στη στήλη των Media, απαντάει δια χειρός «Γ.ΚΑΡ»:
«Πλήρως ανανεωμένο ξεκινάει το νέο αθλητικό πρόγραμμα του Channel 9. Με επικεφαλής το «βαρύ πυροβολικό» του καναλιού, Μιχάλη Λεάνη, Σταύρο Χονδροθύμιο, Μπάμπη Χριστόγλου, Κώστα Παπαγεωργίου, και φυσικά τους συνεργάτες τους, το κανάλι φιλοδοξεί να διατηρήσει το μερίδιό του στην τηλεθέαση».
Υ.Γ.1: Σας θυμίζει τίποτε η παραπάνω απάντηση; Ναι, αυτό είναι! Αντιγραφή της... κακίας του περασμένου Σαββάτου από την αντίπερα όχθη. Εγραφε τότε στην SportDay ο «Μ.Α.»:
«Πλήρως ανανεωμένο ξεκινάει το νέο πρόγραμμα του Sportime Radio. Με επικεφαλής το «βαρύ πυροβολικό» του σταθμού Πέτρο Δριτσάκο, Κώστα Κεφαλογιάννη, Γιάννη Καραλή και φυσικά τον Παύλο Σαχτούρη, ο ραδιοσταθμός φιλοδοξεί να διατηρήσει το μερίδιό του στα ερτζιανά».
Υ.Γ.2: Ούτε με τη Μόνικα δεν τους σηκώνεται (η... κυκλοφορία).
Υ.Γ.3: Ευχαριστούμε (εκ βάθους καρδίας) τα δύο φύλλα –Sportime και SportDay- για το υλικό που μας παρέχουν καθημερινώς. Keep walking αδέλφια. Σας λατρεύουμε!!!





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?