Τρίτη, Μαρτίου 07, 2006

 

Full attack!


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται «κατά κύματα» οι επιθέσεις της SportDay στο Sportime από τη στήλη Media της Καλλιθέας.
Στο φύλλο της Πέμπτης πέντε «καρφιά» υπέγραφαν οι: Κ.Π., Μ.Α., Σ.Χ., Μ.Κ.
Στο φύλλο του Σαββάτου έπεσαν νέα «καρφιά» με καινούργιες –και παλιές- υπογραφές: Μ.Α., Ξ.Ξ., Κ.Π., Π.Λ.
Στο φύλλο της Κυριακής «έσκασαν» μύτη νέες ««υπογραφές»» οι: Κ.Κ. (εις διπλούν!), Δ.Α. και Β.Γ.!

«Η επιστροφή στο μέλλον μήπως θα συνοδευτεί κι από ταινίες του Γκουσγκούνη;», σχολιάζαν χθες κάποια στελέχη ανανεωμένης εφημερίδας.
Κ.Κ.

Τι γύρευε προχθές το απόγευμα ο δικαστικός κλητήρας στα γραφεία της ανανεωμένης; Ποιος τη χάρη του αυτού που παρέλαβε την αγωγή.
Κ.Κ.

«Εμείς δεν έχουμε ψυχή να φάμε ένα κομμάτι πίτα και να χορέψουμε για τα γενέθλιά μας;», ρωτούσαν με καημό τα ξεχασμένα αδέλφια και ρίχνουν τις ευθύνες στον... ευεργέτη τους. Στον Κωσταγιώργη.
Β.Γ.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η... πετόσφαιρα αποφάσισε να παραμείνει στη... δικεφαλίσια θέση της.
Δ.Α.

Υ.Γ: Με την ευκαιρία: ποτέ δεν υπήρξε θέμα Γερακάρη στην «Ηχώ» και η όλη ιστορία ήταν... ρουσφέτι στον φίλο των Καλλιθεατών, Παύλο. Επίσης τη συγκεκριμένη περίοδο δεν υπήρξε θέμα Μανετάκη. Ο συνάδελφος «έπαιξε» για την ανάληψη της διεύθυνσης της ιστορικής εφημερίδας αλλά το story είναι παλιό (προ 7μήνου!).

Υ.Γ.1: Αλήθεια, με αυτό το πρόστιμο των 600.000 ευρώ σε βάρος σπορ ραδιοφωνικού σταθμού τί γίνεται; Αναφερόμαστε σε πόρισμα φορολογικού ελέγχου για την έκδοση πλαστών τιμολογίων το οποίο δεν ενεργοποιείται! Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «ΠΑΡΟΝ», ποιοι και γιατί κρατάνε στο συρτάρι τους τον φάκελο που αποτελείται από 400 σελίδες;





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?