Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2006

 

Την πόρτααααααααα!


Νέα επεισόδια προστίθενται καθημερινά στο σίριαλ «Sportime Radio 89,2»!
Με τίτλο «Φεύγει ένας κάθε μέρα!» έγραφε το Goal την Παρασκευή 3 Μαρτίου:
«O... τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο Sportime Radio 89,2! Mετά τον Bαγγέλη Mπραουδάκη, που αποχαιρέτησε από μικροφώνου την Tρίτη το απόγευμα, διακόπτοντας το «Γκολ στο 90», τον Στέλιο Mαρκάκη, παραιτηθέντα πλέον διευθυντή του σταθμού, που αποχαιρέτησε την επομένη από το «Δίκαννο», ήρθε χτες η σειρά και του Kώστα Kαραπαπά κι όπως φαίνεται έπονται κι άλλοι παραγωγοί!
Mάλιστα, όλη την ημέρα χτες κατακλύστηκε το ραδιόφωνο από ακροατές, που με οργισμένα SMS αλλά και τηλεφωνικά (με μπόλικη ένταση) στον «αέρα», διαμαρτύρονταν για την αναιτιολόγητη -παρά τις καλές ακροαματικότητες και την εισροή ανάλογων διαφημιστικών εσόδων- συρρίκνωση του προγράμματος στα πλαίσια περικοπών της τάξης του 75% που υλοποιείται τις τελευταίες ημέρες από την ιδιοκτησία του Sportime!»


Το δημοσίευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου, πάλι στο Goal, ανέφερε (τίτλος: Και νέες απομακρύνσεις):
«Δυστυχώς οι περικοπές προσωπικού δεν σταμάτησαν στο Sportime Radio. Xθες απομακρύνθηκαν ο Xρήστος Kυριαζής και η Nτέπυ Kουρέλου (ραδιοφωνικοί παραγωγοί της «Mάχης των φύλων»), επειδή «στον αέρα» τάχθηκαν υπέρ της στάσης που κράτησε τις προηγούμενες ημέρες ο αποχωρήσας διευθυντής Στέλιος Mαρκάκης, ενώ λύθηκε η συνεργασία και με τους Kώστα Kετσετζόγλου (ρεπορτάζ AEK) και Bάιο Mπαλάφα (EΠO, EΠAE κ.λπ.).
Kάθε ραδιοφωνικός παραγωγός, πριν μπει στο στούντιο, περνούσε από το γραφείο της διεύθυνσης, ενώ υπήρχε ρητή εντολή να μην διαβάζονται «στον αέρα» SMS που είχαν ως θέμα τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον αθλητικό ραδιοσταθμό. Xθεσινές πληροφορίες, πάντως, ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις και από την εφημερίδα του Oμίλου, ενώ οι εκκαθαρίσεις στο σταθμό λέγεται ότι θα συνεχιστούν...»


Από το οπισθόφυλλο του Score Live, στο φύλλο του Σαββάτου 4 Μαρτίου αποχαιρέτησε και ο Κώστας Κετσετζόγλου στα «ΓΝΗΣΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ»:
«Σήμερα μετά απο πάρα πολλά Σάββατα δεν θα τα πούμε ραδιοφωνικά .Μετά απο απόφαση της νέας γενικής διεύθυνσης έληξε η συνεργασία μου με το sportime radio. Επειδή δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω στον αέρα θέλω απο εδώ να ευχαριστήσω όλους όσους με άκουσαν έστω και μια φορά σε Σαββατιάτικη εκπομπή ή στις καθημερινές παρουσίες μου στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού.Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του σταθμού για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για τις ωραίες στιγμές. Όλους.Τον Στέλιο, τον Διονύση, τον Πάνο,τον Λευτεράκη, τον Γιάννη, τον Μενέλαο,την Ρούλα, τον Γιώργο,τον Πέτρο, τον Νικόλα, τον Πέτρο, τον Κώστα την Βίκυ, το ...ξυπνητήρι μου... Όλους, όλους ,όλους.Αφιερώνω όπως πάντα σε όλους την κορυφαία επιτυχία: "Τα Ιεροσόλυμα". Και σε έναν το "πες το μου ξανά". Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε. Και στο τέλος της μέρας να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει... Καλημέρα αγαπημένα μου αδέρφια, καλημέρα αγαπημένη μου ΑΕΚάρα».

Υ.Γ.: Πριν από το τελευταίο κείμενο του Κώστα Κετσετζόγλου και δίπλα σε μια φωτογραφία μυδιού (!) ο πρώην συνεργάτης του ραδιοσταθμού έγραφε: «Προσοχή αδέλφια. Ιδίως το κατεψυγμένο μύδη που βαφτίζεται φρέσκο είναι ότι το χειρότερο. Μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία. Στην αρχή φαίνεται το ίδιο όμως όταν το τρως, ή μάλλον λίγο μετά, καταλαβαίνεις τη διαφορά».
Η ορθογραφία της λέξης μύδι, γραμμένη ως «μύδη» ήταν τυχαία; Μάλλον όχι. Τότε; Ποιον εννοούσε;
Υ.Γ.1: Τα ξημερώματα του Σαββάτου παραιτήθηκε on air και ο γνωστός ηθοποιός Θέμης Μάνεσης, ο οποίος "κρατούσε" τη ζώνη 1-3...
Υ.Γ.2: Τελικά αυτή η συχνότητα είναι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ: Sprint fm, Alpha sport, Champions, Sportime…



Και οι πέντε ΗΤΑΝ υπέροχοι...





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?