Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2006

 

Μπαμ ηκούσθη στον αέρα!


Ο μεγάλος χαμός γίνεται από την αρχή της εβδομάδας στο Sportime Radio. Η ιδιοκτησία ζήτησε από τον Στέλιο Μαρκάκη να μειώσει 50% το μπάτζετ, αφού οικονομικά ο σταθμός είχε «μαύρα χάλια». Εφτασαν παράλληλα και οι τελευταίες μετρήσεις που τον δείχνουν καθηλωμένο στο 1,7 και... έδεσε το γλυκό.
Ο Μαρκάκης αρνήθηκε παραιτούμενος από τη διεύθυνση του σταθμού και την εκπομπή του. Νωρίτερα είχε παραιτηθεί “on air” ο Βαγγέλης Μπραουδάκης ενώ προς τη ρήξη και διακοπή της συνεργασίας τους βαδίζουν τόσο ο Γιάννης Καραλής όσο και ο Κώστας Καραπαπάς.
Χθες ο ο σταθμός δέχθηκε «καταιγίδα» τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων αλλά η διοίκηση του ομίλου φέρεται αποφασισμένη να μην κάνει πίσω και να σταματήσει την οικονομική αιμοραγία.
Ηδη ο Χάρης Ξύδης ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή και στο ραδιοφωνικό σταθμό ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο πρόγραμμα.
Στην ιστορία παρενέβη και η SportDay με το παρακάτω κείμενο το οποίο δημοσιεύθηκε χθες στη στήλη των Media, με την υπογραφή Κ.Π:
«Ποιος ραδιοφωνικός παραγωγός ετοιμάζεται να αλλάξει συχνότητα; Βοήθεια: θα είναι τόσο μεγάλη έκπληξη, όσο αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γυρίσει πίσω στην ΑΕΚ. Και είναι και γνωστός ΑΕΚτσής...»

Υ.Γ.: Το κείμενο της εφημερίδας της Καλλιθέας φωτογραφίζει τον Βαγγέλη Μπραουδάκη αλλά μην εκπλαγείτε αν ακούσετε σύντομα στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM και τον Γιάννη Καραλή. Παράλληλα ο Στέλιος Μαρκάκης ψάχνει διαύλους επικοινωνίας για να μετακομίσει με το «δίκανο» στη συχνότητα 94,6...
Συντονιστείτε!





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?