Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2006

 

«Στη σέντρα» το Super Sport

Το συνδρομητικό κανάλι ήταν το πρώτο ΜΜΕ που δέχθηκε τα «πυρά» του Παναθηναϊκού για το επικοινωνιακό «πόλεμο» που –υποστηρίζει ότι- δέχεται!
Αναλυτικά η επιστολή της «πράσινης» ΠΑΕ προς την NETMED HELLAS:
"Αθήνα, 06.02.2006
Προς: NETMED HELLAS Ανώνυμη Εταιρεία Συνδρομητικής Τηλεόρασης
Υπόψη: Διευθύνουσας Συμβούλου κας Sheryl Raine
Κοιν: Σύμβουλο επί αθλητικών θεμάτων κ. Δ. Γόντικα
Αξιότιμη κυρία Raine,
Ενάμιση και πλέον χρόνο μετά την έναρξη της τελευταίας συνεργασίας μας βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας απευθύνουμε την παρούσα.
Θεωρώντας ότι η εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Παναθηναϊκού αποτελούσε για σας σημαντική επένδυση, αποβλέψαμε με ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο το δημοσιογραφικό σας επιτελείο θα χειρίζονταν τα ζητήματα της ομάδας μας.
Ως εκ περισσού αναφέρουμε ότι δεν θα περιμέναμε ούτε και θα επιθυμούσαμε, κανενός είδους προνομιακή μεταχείριση η οποία θα αλλοίωνε την αξιοπιστία του σταθμού σας αλλά και θα ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με πάγιες αντιλήψεις και πρακτικές μας.
Δυστυχώς όμως ενώ αποφύγατε την μεροληψία υπέρ μας δεν φαίνεται να αποφύγατε την μεροληψία εις …βάρος μας!
Εκατοντάδες διαμαρτυρίες φιλάθλων μας και συνδρομητών σας εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός όχι μόνο στις μεταδόσεις αλλά και στο καθημερινό ρεπορτάζ για να μην αναφερθούμε και στις ειδικές εκπομπές καθώς και στους συντελεστές τους με αναλύσεις και σχόλια.
Αντιλαμβάνεστε ότι και η δική μας αντίληψη δεν απέχει από ό,τι το κοινό αίσθημα εισπράττει.
Μας είναι δύσκολο να αντιληφθούμε τους λόγους που οδηγούν τους συνεργάτες σας σε αυτή τη στάση απέναντί μας.
Μας είναι δυσχερέστερο να αντιληφθούμε γιατί η κατάσταση παρά τις επισημάνσεις και την υπομονή μας επιδεινώνεται διαρκώς.
Είναι εύκολο να αντιληφθείτε ότι ούτως εχόντων των πραγμάτων η συνέχεια της συνεργασίας μας καθίσταται προβληματική αν όχι επιζήμια τουλάχιστον για τον Παναθηναϊκό.
Με εκτίμηση,
Αργύρης Μήτσου
Πρόεδρος»





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?