Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2006

 

“Βόμβα” σε μορφή DVD!


Το απόλυτο ρεκόρ κυκλοφορίας όλων των εποχών στην Ελλάδα ετοιμάζεται να «σπάσει» την Κυριακή η εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ»!
Υστερα από το πρώτο ΣΟΚ της δημόσιας αποπομπής του Θέμου Αναστασιάδη από τον Alpha και το «κόψιμο» στο... παρά ένα της μετάδοσης του χθεσινού επεισοδίου του "Ολα Χ" οι εκδότες της κυριακάτικης εφημερίδας φέρονται αποφασισμένοι να προσφέρουν την ερχόμενη Κυριακή DVD με το περιεχόμενο της «πέτρας του σκανδάλου»!
Μόνο μαύρα λοιπόν δεν τα έβαψε ο Θέμος και παρέα με τον Μάκη ετοιμάζονται να εκμμεταλευθούν στο έπακρο την ευκαιρία που τους δίνεται, σε μια εποχή μάλιστα που το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει κυκλοφοριακή κάμψη και έχει πέσει από την κορυφή των κυκλοφοριών.
Οσον αφορά τη διακοπή της συνεργασίας Θέμου – Alpha με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του το κανάλι αναφέρει ότι «η εκπομπή που παραδόθηκε από τον κ. Αναστασιάδη, περιείχε για πολλοστή φορά ύβρεις κατά της ιδιοκτησίας και της διοίκησης, κάτι που ο σταθμός ανέχτηκε πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά έφθασε η ώρα αυτή η κατάσταση να τερματιστεί. Ο Θεμός Αναστασιάδης δεν ανήκει πια στον δυναμικό του σταθμού. Ο ίδιος το επεδίωξε, ο ίδιος το επέλεξε. Άλλο η σάτιρα και άλλο οι ύβρεις. Οι επιθέσεις του προς την ιδιοκτησία και τη διοίκηση του σταθμού δείχνουν και τις προθέσεις του, ενώ με τις κινήσεις του αυτές φωτογραφίζει τους αυριανούς εργοδότες του».





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?