Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2006

 

Μέθυσαν με… Ξύδη

Και ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη ο Χάρης Ξύδης χαιρέτησε τους εργαζόμενους στην «Goal News».
Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, οι σχέσεις του Ξύδη με τους... πάνω ορόφους του συγκροτήματος Μπόμπολα δεν ήταν και στο καλύτερο σημείο τους.
Οταν λοιπόν έφτασε στον Ξύδη η με πολλά μηδενικά πρόταση της «Sportime», αποφάσισε να επιστρέψει στη βάση του.
Η απόφαση ελήφθη την Πέμπτη το πρωί ύστερα από συνάντηση που είχε με τους Φ. Μπόμπολα και Α. Σκαναβή, οι οποίοι, αφού έκαναν δεκτή την παραίτηση, στη συνέχεια ανακοίνωσαν στους εργαζόμενους ότι εκδότης της εφημερίδας αναλαμβάνει ο Β. Βεργής με διευθυντή τον Α. Δημάτο, ενώ παράλληλα αναβαθμίστηκαν σε αρχισυντάκτες ο Δ. Μαρίνος και ο Δ. Κωνσταντινίδης με τον Β. Μπραουδάκη Σύμβουλο Εκδοσης.
Πάμε τώρα στη «Sportime», όπου οι γνωρίζοντες ισχυρίζονται ότι η μετεγγραφή του Χ. Ξύδη ήταν το τελευταίο χαρτί της εφημερίδας.
Ο ίδιος ο Ξύδης, ο οποίος γνωρίζει ότι και για αυτόν είναι ένα στοίχημα, έχει εξασφαλίσει από την ιδιοκτησία ένα καλό μπάτζετ για μετεγγραφικές κινήσεις και ένα πενταετές συμβόλαιο για τον εαυτό του. Τις τελικές αποφάσεις του για την πορεία της εφημερίδας θα τις ανακοινώσει στις 15 του μήνα, ενώ ήδη έχει αρχίσει τις διορθωτικές κινήσεις, που έχουν να κάνουν ακόμη και με τη διαμόρφωση του υπάρχοντος χώρου.
Πληροφορίες θέλουν τον παραιτηθέντα διευθυντή της εφημερίδας Α. Μενδρινό να παραμένει ως αθρογράφος στην εφημερίδα και να έχει ενασχόληση με τις προωθητικές ενέργεις του ομίλου.
Υπάρχει όμως ένα ερώτημα. Που βρέθηκαν τόσα λεφτά, τη στιγμή που το προηγούμενο διάστημα ειχαμε απολύσεις συναδέλφων για... οικονομικούς λόγους;
Η απάντηση στο ερώτημα ίσως έρχεται από ισχυρό οικονομικό παράγονταπου ασχολείται χρόνια με την ομάδα του Παναθηναϊκού και έβαλε το χέρι ξανά βαθιά στην τσέπη!
Πηγή: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2006





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?