Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2006

 

Σύλλογος (ναι) μεγάλος (όχι)!!!

Ο μεγάλος χαμός γίνεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε ο Γιάννης Γκούμας το περασμενο Σάββατο, συνέχισε ο Αργύρης Μήτσου και κορύφωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης την επίθεση κατά των ΜΜΕ. Ενδιάμεσα βγήκε ανακοίνωση στήριξης από την ΠΑΕ στον αρχηγό, απάντησε ο ΠΣΑΤ, ανταπάντησε ο Παναθηναϊκός, πήρε θέση η ΕΣΗΕΑ και κάτι προσπάθησε να ψελίσει η NetMed.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
«Με αφορμή το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά τις οπαδικού τύπου δηλώσεις του ιδιοκτήτη και αθλητών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εναντίον μερίδας "κακών" δημοσιογράφων και ΜΜΕ, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει τα εξής:
1. Κάθε παράγοντας του συστήματος του ποδοσφαίρου οφείλει να συναισθανθεί την κοινωνική του ευθύνη και να αποφεύγει πράξεις ή δηλώσεις εμπρηστικού χαρακτήρα που μαθηματικά οδηγούν σε απαράδεκτα φαινόμενα βαρβαρότητας στα γήπεδα και ιδιαίτερα κατά συναδέλφων μας, τους οποίους στοχοποιούν.
2. Για το συμφέρον όλων και ιδίως των πολιτών, που αναλόγως επηρεάζονται από τις πάσης φύσεως "ηγεσίες" του αθλητικού χώρου, απαιτείται πλήρης σεβασμός στην ουσιαστική άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, χωρίς καμία λογοκρισία ή άλλη κατασταλτική παρέμβαση στο δημοσιογραφικό έργο από οποιαδήποτε πλευρά».


Υ.Γ: Το θέμα είναι ότι δεν πάμε καθόλου καλά και τα πράγματα όλο και αγριεύουν. Σε αυτό βέβαια βάζουμε κι εμείς το χεράκι μας... Ετσι, λοιπόν, μόνο λάδι στη φωτιά ρίχνουν ορισμένα «παρασκήνια» που δημοσιεύονται εδώ κι εκεί με αποκορύφωμα αυτό που υπέγραψε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου κάποιος Τ. ΝΙΚ. στην SportDay: Πάλι κλάμα και πάλι γκρίνια, αυτή τη φορά για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η SportDay από την κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού. Καλά ρε παιδιά, δεν βαρεθήκατε να γκρινιάζετε και να κλαίτε; Τόσο πολύ σας πονάει πια; Αλλά, όπως λένε, «καλύτερα να σε πολεμούν, παρά να σε λυπούνται». Ο Θεός να μας φωτίσει γιατί κανείς δεν γνωρίζει «τι μέλλει γένεσθαι»

Υ.Γ.1: Φτάσαμε στα μέσα του μήνα και οι συνάδελφοι στην Αθλητική Ηχώ ακόμη περιμένουν το μισθό τους. Η κατάσταση έχει φτάσει σε τόσο οριακό σημείο ώστε να τίθεται σε κίνδυνο ακόμη και η έκδοση του αυριανού φύλλου της εφημερίδας! Το σίγουρο είναι ότι αν το θέμα δεν λήξει σήμερα, τη Δευτέρα η ΕΣΗΕΑ θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της...

Υ.Γ.2: Από την εφημερίδα ξεκίνησε τις παρεμβάσεις του στον όμιλο «Sportime» ο Χάρης Ξύδης αλλά σύντομα θα κατέβει τους ορόφους και θα «καθαρίσει» τον ραδιοφωνικό σταθμό. Τα παράπονα είναι πολλά, η ακροματικότητα στο ναδίρ, τα έξοδα πολλά και φως στο τούνελ δεν ανάβει...

Υ.Γ.3: Μπορεί να διαψεύδει ο Ξύδης τηλεφωνική επαφή με τον Σόμπολο όμως επαφή υπήρξε. Με άλλο μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Και όσο κι αν είναι ειλημμένη απόφαση να μην επαναπροσληφθούν οι συνάδελφοι που απολύθηκαν τον Δεκέμβριο, τόσο είναι σίγουρο ότι η ΕΣΗΕΑ θα επιμείνει. Κι όποιον πάρει ο... χάρος!

Υ.Γ.4: Την έφαγε την πρώτη του χλαπάτσα ο νεόκοπος «εκδότης». Πήγε να το παίξει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, στην πρώτη μ.Ξ. σύσκεψη, και στο τσακ γλίτωσε το κράξιμο!





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?