Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2006

 

ΠΣΑΤ: «Ευχαριστούμε τον κύριο Γκούμα»!

Να προβεί σε αποκαλύψεις, για τα όσα υπαινίχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του περασμένου Σαββάτου, καλεί τον διεθνή αμυντικό και αρχηγό του Παναθηναϊκού Γιάννη Γκούμα ο ΠΣΑΤ. Η ανακοίνωση του Συνδέσμου:
«Επιτέλους βρέθηκε ο άνθρωπος, που γνωρίζει γιατί ο Παναθηναϊκός είναι εκτός τροχιάς τίτλων...
Για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκούμα, που για ένα διάστημα δεν είχε θέση στη βασική ομάδα, υπεύθυνοι είναι οι Αθλητικοί Συντάκτες! Δίκιο, λοιπόν, πρέπει να έχει, σύμφωνα με τις προχθεσινές δηλώσεις του. Αυτοί παίζουν στην επίθεση του Παναθηναϊκού, αυτοί είναι στην άμυνα, αυτοί κάνουν τις μεταγραφές, αυτοί επιλέγουν προπονητές, αυτοί χάνουν τα γκολ, αυτοί παραχωρούν τα φάουλ και τα πέναλτι, αυτοί δημιουργούν επεισόδια στα αποδυτήρια. Όλα τα στραβά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα δημιουργούν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι.
Τον ευχαριστούμε τον κύριο Γκούμα για τα ...καλά του λόγια. Πρέπει, όμως, να γνωρίζει ότι ο ρόλος των δημοσιογράφων δεν είναι (και δεν πρέπει να είναι) ούτε να σωπαίνουν, ούτε να ασκούν κριτική κατά παραγγελία. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι δεν κάνουν και λάθη.
Επειδή, πάντως, δεν θα επιτρέψουμε να μας χρησιμοποιήσει ο κύριος Γκούμας στο επικοινωνιακό του παιχνίδι προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αναμένουμε τάχιστα τα στοιχεία, που υπαινίχθηκε ότι έχει και τον καλούμε να προβεί σε αποκαλύψεις για να λάμψει η αλήθεια. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε αρμοδίως.
Το θέμα, έτσι κι αλλιώς, δεν κλείνει για εμάς εδώ».


Υ.Γ: Επιτέλους, και μια σωστή ενέργεια από τον ΠΣΑΤ. Καιρός (γαρ εγγύς) ήταν...
Υ.Γ.1: Και για όσους δεν κατάλαβαν η προσωπική (!!!) επίθεση Γκούμα ήταν μήνυμα του Παναθηναϊκού με συγκεκριμένους αποδέκτες: Sportime, Αθλητική Ηχώ, Goal, Super Sport. To… derby μόλις ξεκίνησε!





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?