Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2006

 

«Think Tank»

Γράφαμε πριν από τρεις ημέρες (την Κυριακή) ότι «οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Γιώργος Μανετάκης έχει πάρει (ξανά) το χρίσμα του «πρώτου» και μάλιστα από μεθαύριο Τρίτη η (ταλαιπωρημένη) εφημερίδα θα κυκλοφορήσει με νέα εμφάνιση, layout και κασέ τα οποία χαρακτηρίζει η «λιτότητα», η σοβαρότητα, ο μινιμαλισμός και η άμεση (αμεσότατη) «επαφή» με τον αναγνώστη. «Οπλο» της ένα ένθετο το οποίο θα συγκεντρώνει όλο το... βαρύ πυροβολικό του ομίλου».
Ε, πριν αλέκτορα λαλήσαι, επιβεβαιωθήκαμε! Το Sportime κυκλοφόρησε χθες με τη νέα του εμφάνιση και εισέπραξε πληθώρα σχολίων, στην πλειονότητά τους θετικά. Εντύπωση προκάλεσε στην «πιάτσα» το ένθετο «Think Tank», το οποίο (γνώμη μας) ξαναδίνει στην εφημερίδα του Μοσχάτου της παλιά της αίγλη (Δαβάκη – Κατεχάκη...).
Από την πρώτη του σελίδα, με το εξώφυλλο να σχεδιάζουν διάφοροι «επώνυμοι», τον Γιάννη Καραλή, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Στέλιο Μαρκάκη, τον Βασίλη Μάστορα, τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον Παύλο Παπαδημητρίου, τον Μιχάλη Τσώχο, τον Αντώνη Κατσαρό, τον Κώστα Καραπαπά, το παρασκήνιο του Μενέλαου Σεβαστιάδη, τη σελίδα “Virtual Football”, την Χριστίνα Κατσαντώνη έως και την τελευταία με τον Βασίλη Σκουντή (last but not least…).
Αφήσαμε εκτός «καταγραφής» τη σελίδα «Tabula Rasa» η οποία... έγραψε. Μπράβο παιδιά (Γιώργο).

Υ.Γ: Ρε παιδιά, δώστε και κανένα σίγουρο στο στοίχημα!
Υ.Γ.1: Καλά όλα αυτά, αλλά όταν οι άλλοι κοιτούσαν τη σελήνη (Εμερσον) εσείς είχατε το νου σας στο... δάχτυλο (Βενγλίνσκι);
Υ.Γ.2: Που είναι ο Αγγελος; Οέο;
Υ.Γ.3: Το ότι κάτι κινείται στο Μοσχάτο δεν φαίνεται μόνο αλλά και... ακούγεται. Επεσε, βλέπετε, βαρύ το φορτίο και ο coach άρχισε τα «γαλλικά» (ήρεμα...).
Υ.Γ.4: Στην επίθεση του “Sportime”, τα στρατηγεία σε Μεταμόρφωση – Καλλιθέα ετοιμάζουν «άμυνα - αντεπίθεση». Καιρός ήταν. Ο Φεβρουάριος που πλησιάζει προβλέπεται θερμός. Θερμότατος (τσε βάλε...).





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?