Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2006

 

NEW Sportime!

«ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να ψάχνουν για διευθυντή στο «Sportime», καθότι ο Αγγελος Μενδρινός δεν πείθεται να ανακαλέσει την παραίτησή του και ήδη συζητάει τηλεοπτική μετεγγραφή. Το όνομά του ωστόσο δεν έχει αφαιρεθεί από την ταυτότητα της εφημερίδας, όπου τα πρωτοσέλιδα αποφασίζονται πλέον «από επιτροπή»...»
Πηγή: Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, «μέσα & media», 22/1/2006

Υ.Γ: Τέσσερις διευθυντές υπάρχουν στην ταυτότητα της εφημερίδας και ακόμη ψάχνονται στο Μοσχάτο; Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο δίμηνο οι εκδότες του “Sportime” έφαγαν (και έδωσαν!) μερικές χυλόπιτες με αποκορύφωμα την (πιο) πρόφατη άρνηση του Στέλιου Σοφιανού (ο οποίος δεν έχει καμιά διάθεση να ξαναμπλέξει με τα αθλητικά). Πάντως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Γιώργος Μανετάκης έχει πάρει (ξανά) το χρίσμα του «πρώτου» και μάλιστα από μεθαύριο Τρίτη η (ταλαιπωρημένη) εφημερίδα θα κυκλοφορήσει με νέα εμφάνιση και μοντέρνο layout. «Οπλο» της ένα ένθετο το οποίο θα συγκεντρώνει όλο το... βαρύ πυροβολικό του ομίλου.

Τι σημαίνει (συμβαίνει) άραγε;
«Ανακλήθηκε η προηγούμενη απόφαση –του 2000- για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Maxline, προηγούμενης ιδιοκτήτριας του “Sportime”. Με απόφαση της νομαρχίας Αθηνών ανακαλείται η απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,88 δισ. δρχ., σύμφωνα με δύο εκθέσεις ελεγκτών της 1/6/2005 και 30/9/2005. Το μετοχικό κεφάλαιο της Maxline είναι πλέον ύψους 120 εκατ. δρχ.».
Πηγή: Το Παρόν, 22/1/2006

Καλώς την!
«Μια νέα αθλητική εβδομαδιαία εφημερίδα σύντομα στα περίπτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στηρίζεται από τον Χρήστο Κοπελούζο και θα υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό.Θα το λέει και ο τίτλος της εξάλλου, που θα έχει σχέση με το πράσινο».
Πηγή: Το Παρόν, 22/1/2006

Πωλείται, πωλούνται
«Ο Γ. Τράγκας βρίσκεται σε επαφές με ενδιαφερόμενους για το «Derby» και ορισμένοι ισχυρίζονται πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Δεν συνέβη το ίδιο με τη «Score Live», καθώς η προσέγγιση επιχειρηματία που αγαπάει την ΑΕΚ δεν είχε αποτέλεσμα».
Πηγή: Το Παρόν, 22/1/2006

Πού;
«Οι... Γερμανοί ξανάρχονται! Ομως όχι στον κινηματογράφο, αλλά στο χώρο των media. Εκπρόσωποι γερμανικής εταιρείας, λοιπόν, βρέθηκαν προχθές στα γραφεία αθλητικού εντύπου και ξεναγήθηκαν στο χώρο. Λέτε να έχουμε... διεθνείς εξελίξεις;».
Πηγή: GoalNews, 21/1/2006

«Χούντα»
«Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο του «Derby» την Τετάρτη, το οποίο με εξέφραζε απόλυτα. Για άλλον λόγο βέβαια, και όχι αυτόν που εννούσε ο Κώστας Γκόντζος που τα «έβαλε» με τον Γερμανάκο. Φυσικά, είχε και το δικαστήριο ο άνθρωπος την επομένη και προετοίμαζε το έδαφος. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Εγώ μιλάω για τη «χούντα» των μεγάλων ομάδων. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ απαγορεύουν τις δηλώσεις στους παίκτες τους. Αυτό, φυσικά, δεν γίνεται πουθενά πέρα από την Ελλάδα. Από εκεί, όμως, μέχρι του να φτάνεις στο σημείο να απαγορεύεις ακόμα και στον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου να κάνει μια δήλωση, έχει μεγάλη διαφορά. Κι όμως, έγινε κι αυτό. Από ποιόν; Από τον Παναθηναϊκό. Την ομάδα της οποίας οι επικοινωνιολόγοι φαίνεται ότι έχουν χάσει το... τόπι. Ζητήθηκε λοιπόν από τον εξαιρετικό συνάδελφο και υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Θεολόγο Αλεξανδράτο, να πει τη γνώμη του στην εφημερίδα μας, για τα δημοσιογραφικά θεωρεία και τους νέους χώρους του γηπέδου του Αιγάλεω. Δυστυχώς η γνώμη του Θεολόγου δεν καταγράφηκε διότι του απαγόρευσαν να μιλήσει στην εφημερίδα μας. Τα περαιτέρω σχόλια περιττεύουν».
Πηγή: Αποψη, 21/1/2006

Αγαπάτε αλλήλους
«Η εβδομάδα κλείνει με μια αληθινή έκκληση αγάπης του Μένιου Σακελλαρόπουλου από την τελευταία σελίδα της «Ηχούς». Ο Μένιος ζητάει να είμαστε όλοι αγαπημένοι και αναρωτιέται αν οι εφημερίδες εκδίδονται για τον κόσμο ή για το σινάφι, δηλαδή για εμάς τους ίδιους...
Με αυτή την απορία ουσιαστικά απαντάει στις επιθέσεις που έκανε ο Γκόντζος από το «Derby» στη συμπαθή «Ηχώ» και μια σειρά από άλλες εφημερίδες. Ο Μένιος έχει δίκιο. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Από εδώ και πέρα το σύνθημα πρέπει να είναι «Γκόντζοι για έναν και Γκόντζος για όλους»...»
Πηγή: SportDay, Στέφανος Χάρης, 21/1/2006





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?