Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2006

 

Φώντα, εσύ βάφτισες τον παλιόφιλο ως «Κωσταγιώργη»!

Από την επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας SportDay (info@sday.gr) λάβαμε (εις την... ελληνικήν) απάντηση του striker με τίτλο «ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTIME»:
«Αυτός τουλάχιστον αντέδρασε. Έστω και μ’ άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε, όπως φυσικά και ο Γιάννης Καραλής. Και σ’ ένα συμφωνούμε απόλυτα με τον Φώντα Χήτα. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Γι’αυτό και μόνο το λόγο θα έπρεπε να πει κάτι και για τις απολύσεις των συναδέλφων. Έτσι, για να κρατήσει τα προσχήματα απέναντί τους. Δεν βρήκε όμως ούτε κουβέντα να αρθρώσει. Ίσως γιατί, όπως παραδέχεται, δεν είναι άτεγκτος και, όπως ισχυρίζεται, δεν είναι βολεμένος. Μόνο που έλειπε....
Όσο για την ταμπακιέρα της ιστοριούλας που γράψαμε τις προάλλες, τσιμουδιά. Αν και εσύ Φώντα ξέρεις και πρόσωπα και πράγματα. Συνεργαζόσουν με την εφημερίδα και πριν και μετά την επιδρομή των «μανατζαρέων». Εσύ βάφτισες τον παλιόφιλο ως «Κωσταγιώργη». Σήμερα μάλιστα –ίσως λόγω του πνευματικού δεσμού του αναδόχου- συνεργάζεσαι μαζί του. Μόνο που δεν ξέρω ποιο επώνυμο χρησιμοποιεί στις επαφές σας και πως εσύ τον προσφωνείς. Σήμερα, που, όπως υπονοείς, δεν είναι και χαλεποί οι καιροί της εφημερίδας, όπως τότε.
Και κάτι άλλο. Πότε με το καλό προγραμμάτισες τη συνέλευση των εργαζομένων στην εφημερίδα, όπως έλεγε η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ στις 30/12/2005; Μήπως σχεδιάζεις εκεί (αν και όποτε γίνει) να γνωστοποιήσεις και τις απαντήσεις της εργοδοσίας στα Όργανα της Ένωσης. Ναι, η αξιοπρέπεια, η τιμή και η υστεροφημία σου θα κριθούν σίγουρα απο τους συναδέλφους σου και μόνο.
Ο Striker
YΓ: Φώντα, ούτε συνασπιζόμενος (μπρρρ...) ούτε αριστερός (!) ψάλτης είμαι. Κάποιοι, και πρώτος ο Χελάκης, πολύ θα το ‘θελαν. Μπερδεύτηκες και πάλι. Οπως τότε που έκανες το ρεπορτάζ και είχες το Γραφείο Τύπου Ομοσπονδίας. Άσε λοιπόν τα περί «Εισαγγελίας Καλλιθέας» και «εισαγγελικών διαπιστώσεων». Είναι φληναφήματα και εξυπνακισμοί, που μου θυμίζουν πόσα ξέρω και δεν λέω, πόσα αγωνίζομαι να ξεχάσω. Προς το παρόν, για να μην αρχίσω πραγματικά το λίβελλο. Μήπως ψέματα θα πω;»



Υ.Γ. (δικό μας): Dum spiro spero… και μαθαίνω. Lesson 1: attachment. Lesson 2?
Υ.Γ.1 (επίσης δικό μας): Είναι αλήθεια ότι η απάντηση είναι ιδιαίτερα «σκληρή» προς τον συνάδελφο Φώντα Χήτα. Τη δημοσιεύουμε ολόκληρη (και άνευ σχολίων) επειδή διαπιστωμένα προέρχεται από την εφημερίδα SportDay.
Υ.Γ.2 (κι αυτό δικό μας): Εμας, καλό (;) μας κάνεις κ. Striker αλλά γιατί δεν απάντησες μέσω της εφημερίδας σου; Απλώς ρωτάμε. Κατά τα άλλα, όσοι πιστοί προσέλθετε!





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?