Κυριακή, Δεκεμβρίου 25, 2005

 

Σαράφης στο... μικρόφωνο

«Βγήκε από τα ρούχα του» ο Αντώνης Φουντής με τον Βασίλη Σκουντή και του αφιέρωσε ολόκληρη τη σελίδα του στο τελευταίο «ON-OFF» της «Κυριακάτικης». Με τίτλο «Σαράφης στο... μικρόφωνο» γράφει στο «Εχω αγώνα σήμερα»:
«ΤΟΣΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΨΑ τους να μιλήσουν, που... ξέχασαν τον υφυπουργό και δεν τον άφησαν να πει δυο κουβέντες! Το δίδυμο Κατσαρού - Σκουντή είχε τόσα πολλά να πει στην τελετή βράβευσης των αθλητών της χρονιάς, που δεν βρήκε χρόνο να δώσει το βήμα στον Γιώργο Ορφανό!
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ένας υπουργός δεν μιλάει στην τελετή του ΠΣΑΤ. Το κατάφεραν κι αυτό! Από το πολύ μπλα-μπλα και λιβάνισμα στους αθλητές, δεν βρήκαν χρόνο να δώσουν το λόγο στον κ. Ορφανό! Εδώ είναι που λένε «αυτά δεν γίνονται»!
ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ τους το φετίχ τους (λέγε με και μικρόφωνο) και του άλλαξαν τον αδόξαστο. Πάρτε να 'χετε. Εμείς έχουμε τα... όφωνα, που λέει και η Πάνια, και δεν θα μας τα πάρει άλλος. Ποιος Ορφανός τώρα;
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ που, παραμονές της γιορτής, στον ΠΣΑΤ είχε γίνει το έλα να δεις και να θαυμάσεις για το δίδυμο που θα έκανε την παρουσίαση. Τα έκαναν σαλάτα και ησύχασαν...
Ο ΣΚΟΥΝΤΗΣ; Το λέει και το βιογραφικό του. Ομιλητής- παρουσιαστής, δημοσιογράφος. Για να μη βάλω και τα υπόλοιπα: σπορτκάστερ, σχολιογράφος, συγγραφέας, παραγωγός, εκφωνητής, απ' όλα έχει το πανέρι. Ειδικά με τις παρουσιάσεις έχει το μονοπώλιο!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ διάστημα ήταν σε εκδήλωση του Αρη, ήταν στη γιορτή του ΠΣΑΤ, για την εκδήλωση της Ολύμπιας Λάρισας δεν ξέρω αν πήγε ή αν τον πρόλαβαν άλλοι. Παράλληλα, περιγράφει αγώνες, έχει εκπομπή στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, γράφει, όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει...
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ και η παλιά διαφήμιση: «Σαράφης στο Παρίσι, Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα. Τώρα Σαράφης και στο Λονδίνο». Ε, εσείς όπου Σαράφης βάλτε Σκουντής και είστε μέσα!
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ αυτές τις εκδηλώσεις απορώ πώς του ξέφυγε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Κούδα! Ηταν εκεί όλοι. Μπλιάτκας, Ορφανός, Παπαγεωργόπουλος, Ιωαννίδης, Δ. Ψωμιάδης, Τουρσουνίδης, Ζαγοράκης...
ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΕΥΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ έστειλε χαιρετισμό. Κι όμως, έλειπε ο Σαράφης! Συγγνώμη, ο Βασίλης...
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΕΔΩ ΠΟΥ τα λέμε, γιατί όλοι ακόμη στην εκδήλωση θα ήταν. Αφήστε που πρόλαβαν και μίλησαν όσοι ήταν στο πάνελ...»





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?