Κυριακή, Δεκεμβρίου 25, 2005

 

Τα αρσενικά από τα θηλυκά!

«Ρε μπαγλαμά, είπαμε να μη λέμε μικρά ονόματα, αλλά πως να ξεχωρίζουμε τα αρσενικά από τα θηλυκά;» έγραψε την Παρασκευή ο Μπάμπης Χριστόγλου, ως υστερόγραφο, στη στήλη του στην SportDay.
Υ.Γ: Τον «μπαγλαμά» τον ξέρουμε (ξέρετε) από παλαιότερα... επεισόδια αλλά η αλήθεια είναι ότι μας πήρε ώρες να αποκρυπτογραφήσουμε το μήνυμα του «Μπαμ»: Μια εβδομάδα τώρα το Sportime κυκλοφορεί με ταυτότητα στην οποία ως εκδότης αναφέρεται «Οντόνι». Σκέτο. Ούτε Φρ., ούτε Ρ.! Τυπογραφικό λάθος. Σίγουρα όχι. Τότε τι;

Quiz!
Ποιος δημοσιογράφος γράφει τα ίδια κείμενα στην καθημερινή αθλητική εφημερίδα που συνεργάζεται και στην εβδομαδιαία που εργάζεται; Για να σας βοηθήσουμε, σας αποκαλύπτουμε ότι παίζονται ήδη στοιχήματα αναφορικά με ποια ρίχνει περισσότερο. Αν, δηλαδή, τα γράφει πρώτα την Κυριακή ή μεταφέρει εκεί κατά γράμμα τις καθημερινές «αποκαλύψεις» του!
Πηγή: Παρασκευή +13

Μαθαίνω ότι ο ράφτης έχει βάλει τους φίλους του από την Καλλιθέα να σπρώχνουν επικοινωνιακά όσο μπορούν από τώρα τις έντεκα ομάδες που θα φοράνε στο Μουντιάλ τα ρούχα της εταιρείας που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Και φυσικά να ψάχνουν για οποινδήποτε θα μπορούσε να σε συγκινήσει από αυτές τις ομάδες. Επίσης, αν δεις να σου φέρνουν μανατζαραίοι προτάσεις από ομάδες όπως η Μπορντό, η Μετς, η Μποαβίστα, η Σπόρτινγκ, να ξέρεις ότι και εκεί η ίδια αιτία είναι.
Πηγή: Αξία, Προς Πασα... λιμάνι

Εχω και μια απορία: ο Μπάμπης τελικά απολύθηκε ή δεν απολύθηκε; Διότι το λογιστήριο λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα, ούτε έχει πάρει εντολή απόλυσης. Πείτε του τουλάχιστον του ανθρώπου να ξέρει τι του γίνεται χρονιάρες μέρες.
Πηγή: Αποψη, Dr Vavilis





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?