Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2005

 

Ποτέ δεν είναι αργά…

Νωρίς θυμήθηκαν στο Goal το χαμό του George Best. Η τραγική είδηση της περασμένης Παρασκευής 25 Νοεμβρίου συγκίνησε ΑΜΕΣΑ μόνο τους συναδέλφους του Sportime, της μοναδικής εφημερίδας που το είχε βασικό θέμα στην έκδοση του Σαββάτου («Ωραίος σαν μύθος»).
Σήμερα το πήραν χαμπάρι και στη Μεταμόρφωση με αφορμή το αντίο στο Old Trafford, στη συνάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Μπρόμγουιτς («Δέος»).
Ας ελπίσουμε ότι πριν κλείσουν τα σαράντα θα το καταλάβουν και στην SportDay ή στον Φίλαθλο. Αναφέρουμε μόνο τις συγκεκριμένες (4) εφημερίδες που κατά καιρούς μας έχουν δείξει ότι κινούνται μακριά από χρώματα… κι αρώματα. Από τις υπόλοιπες δεν έχουμε απαιτήσεις (φανταζόμαστε ούτε και αυτές από τους εαυτούς τους)!

Υ.Γ.: Δεν έχουμε σε καμία υπόληψη τον εκδότη της Αθλητικής Μακεδονίας – Θράκης, Σαράντη Πανταζή, ο οποίος όχι μόνο «έσπασε» την απεργία της περασμένης Πέμπτης αλλά έσκουζε κιόλας πρωτοσέλιδα στο απεργοσπαστικό φύλλο (!!!) της περασμένης Παρασκευής για τους ραδιοσταθμούς της Θεσσαλονίκης που μετέδωσαν τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Πρωτόγνωρο θράσος! Αυτό βέβαια δεν μας εμποδίζει να αναρωτηθούμε για ποιον (ποιους) χτυπάει η πρωτοσέλιδη 3ήμερη «καμπάνα», ψηλά στην 1η σελίδα: «Τζάμπα μέχρι και σήμερα ταξιδεύουν με τον ΠΑΟΚ τρεις δημοσιογράφοι. Η «Εγνατία» ασφαλιστική, ο κ. Γόνης και ο κ. Γούμενος μπορούν να μας πούνε τι έχουν δώσει (παροχές) σε δημοσιογράφους, εφημερίδες και ραδιόφωνα;»

Υ.Γ.1: Do you know Ε.Φ.Κ.Α.S? Πάσα απάντηση δεκτή…

Υ.Γ.2: Τι γίνεται ρε παιδιά στο Μοσχάτο; Ακόμη το μαγειρεύετε; Προσέξτε μην το κάψετε (το… φαγητό). Ο μόνος χαλαρός και χωρίς άγχος στην όλη ιστορία είναι ο Άγγελος. Αυτός (και μόνον αυτός) ξέρει τι του ξημερώνει. Ολος ο υπόλοιπος κόσμος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα (και ανακατεύει το φαγητό που λέγαμε για να μην «αρπάξει»)!





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?