Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2005

 

SportDay προ(σ)καλεί Sportime!

Οι μπηχτές και τα «καρφιά» της Καλλιθέας έναντι του Μοσχάτου συνεχίζονται. Αιχμή του δόρατος για τη… φρέσκια επίθεση –τι άλλο;- οι κυκλοφορίες των αθλητικών εφημερίδων.
Γράφει σήμερα στη στήλη Media (σελ. 49) της SportDay, με τίτλο «Ανοικτή πρό(σ)κληση» ο «striker»:
Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» πληττόμενο και αθεμίτως ανταγωνιζόμενο από άλλες κυριακάτικες εφημερίδες, των οποίων η πρωτοκαθεδρία καταλύθηκε, έσπευσε την Κυριακή να θέσει το ζήτημα των «καπέλων» κυκλοφορίας στην ορθή βάση. Παρέμβαση της Πολιτείας κι άμεσος έλεγχος, έτσι που κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του.
Προσθέτουμε κι εμείς τη διαμαρτυρία μας. Γιατί η λαθροχειρία αθλητικής εφημερίδας, που «περιποιείται» ολοκληρωμένα την κυκλοφορία πριν από τα γεγονότα, κατέληξε κολοσσιαία. Η θρασύτητα μάλιστα των αυτόκλητων απολογητών της είναι τέτοια, που μας βάζει στον πειρασμό να τους δοκιμάσουμε. Πριν καταπιούν τη γλώσσα τους κι αναγκαστούν να ποιήσουν την νήσσαν –όπως άλλωστε συνηθίζουν- τους προκαλούμε να συνυπογράψουν αίτημα ελέγχου και πιστοποίησης των στοιχείων κυκλοφορίας. Αν φυσικά έχουν τα κότσια.


Υ.Γ.: Συγνώμη που δεν καταλάβαμε αλλά η ανακοίνωση εναντίον της ΕΡΑ Σπορ η οποία ως άλλος «Αρτέμης Μάτσας» καρφώνει τους συναδέλφους Σαρελάκο, Αντωνίνη, Μπλούνα την εξέδωσε η ΕΠΑΕ ή η ΠΑΕ Αιγάλεω. Συγνώμη και πάλι που παίρνουμε το θάρρος να ρωτήσουμε…
Υ.Γ.1: Δεν θέλαμε (ούτε θέλουμε) να προσθέσουμε ούτε μια αράδα στις πολυάριθμες ανακοινώσεις συμπαράστασης στον Περικλή από… κάθε καρυδιάς καρύδι. Απλώς περιμένουμε τον επόμενο! Το «νούμερο 4» μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Από τον Φίλιππα στον Κώστα, από τον Κώστα στον Περικλή, κι από τον Περικλή στον; Ήμασταν κι εμείς εκεί, στη Θεσσαλονίκη. Και τι είδαμε; Διάφορους περίεργους (συναδέλφους, πολιτικούς και… λοιπούς) να εκμεταλλεύονται το γεγονός για ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ…





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?