Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2005

 

Η κόντρα χτυπάει κόκκινο!

Μεγαλύτερη πλάκα δεν μπορούσαν να κάνουν στον Πρωταθλητή και τον Σωτήρη Πουλόπουλο η SportDay και το Φως…
Χθες ο Πρωταθλητής είχε πρώτο θέμα «Νέους Τουρέ ψάχνει ο Σόλιντ, στα χέρια του νορβηγού η λίστα». Σήμερα συνεχίζει ο Πρωταθλητής το ίδιο θέμα (του) χωρίς βέβαια να προσθέτει ούτε μια νέα αράδα, ούτε… ψείγμα είδησης: «Μικροί και ξένοι στη λίστα Σόλιντ, δεν καίγεται για «παρηκμασμένους» Ελληνες, μπλα, μπλα μπλα…».
Αυτό το τελευταίο («δεν καίγεται» κτλ.) ήταν έμμεση –τι έμμεση δηλαδή, άμεση, ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ- απάντηση στο χθεσινό πρωτοσέλιδο του Φωτός «Βλέπει Κυριάκο, Μπασινά και Βρύζα ο Σόλιντ».
Μέχρις εδώ όλα καλά. Σήμερα το πρωί όμως «σκάνε» στα περίπτερα οι αντίπαλοι του Πρωταθλητή με κοινό -αποκλειστικό- θέμα «Ο αδελφός του Τουρέ στον Θρύλο»!!!
Υ.Γ.: Το μόνο που μένει για τον «κ. Πρόεδρο» είναι να μας… πουλήσει ότι το ήξερε και γι’ αυτό το λόγο έβαλε χθες τον τίτλο για «νέους Τουρέ»!
Υ.Γ.1: Ενδιαφέρον έχει το σημερινό ΥΓ8 του «προέδρου»: «“Νέους Τουρέ” ψάχνει ο Σόλιντ. Κι εγώ ανησυχώ μην ψάχνει κανένας άλλος τίποτα “παλιούς Μπουλούτ”...»
Υ.Γ.2: Πάλι προβλέπεται να την πληρώσει ο κυρ Λούβαρης
Υ.Γ.3: Τον πέτυχαν τον Σωτήρη πάνω στις φουρτούνες του Flash 96. Να ξέρετε όμως ότι έχει ορκιστεί «εκδίκηση» και είναι σε θέση να την πάρει. Μόλις περάσουν οι ερτζιανές φουρτούνες «θα αρχίσει το πάρτι» υπόσχεται ο Πουλόπουλος.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?