Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2005

 

Η μάχη της αφίσας!

Της… αφίσας έγινε την Τρίτη με την SportDay να κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς η δική της ήταν η μεγαλύτερη, η βαρύτερη και μάλιστα double faced.
Διπλής όψεως ήταν και η αφίσα του Goal για τον θρίαμβο της Εθνικής στο Eurobasket, αλλά μικρότερη…
Βέβαια την καλύτερη «δουλειά» έκανε το Sportime που πρόλαβε να βρει και χορηγό (betandwin). Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
Υ.Γ.: Με σκορ 12-11 προηγείται το Sportime της SportDay στις πρωτιές της πανελλαδικής κυκλοφορίας του Σεπτεμβρίου (δυο φορές έχει «κλέψει» το… χρυσό ο Πρωταθλητής).
Σημαντική βοήθεια προσέφερε στο Μοσχάτο το 4πλό DVD με τις ελληνικές ομάδες στο Champions League, που το έφερε στην κορυφή της Κυριακής με αύξηση γύρω στα 20.000 φύλλα. Μάλιστα την τελευταία Κυριακή (25 Σεπτεμβρίου) βοηθούντος και του… Διαμαντίδη, η κυκλοφορία του Sportime εκτινάχθηκε στα 61.630 φύλλα!
Υ.Γ.1: Διαφημιστικό μπαράζ ξεκίνησε το «Goal» τόσο με καθημερινή τηλεοπτική διαφήμιση (Mega) όσο και ραδιοφωνική (ΣΠΟΡ FM, ΕΡΑ σπορ).
Υ.Γ.2: Μεθαύριο Σάββατο 1 Οκτωβρίου κυκλοφορεί η νέα «Αθλητική Ηχώ», δυνατή – μαχητική – ανανεωμένη όπως υπόσχεται, υπό την εποπτεία του Ανδρέα Μπόμη.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?