Τρίτη, Αυγούστου 02, 2005

 

Μετωπική Ολυμπιακού – SportDay!

Σε νέα ανακοίνωση – διάψευση σε βάρος της εφημερίδας SportDay προχώρησε σήμερα ο Ολυμπιακός με αφορμή τη μεταγραφή του Στέφεν Ιβερσεν.
Ηταν μια κίνηση –εκ μέρους των πρωταθλητών- που ουδείς περίμενε αφού ακόμη «βρωμάει η πιάτσα» από το θέμα Τουρέ και το πώς διέρρευσε στη συγκεκριμένη εφημερίδα…
Περισσότερα για τα δύο αυτά θέματα (διαρροή Τουρέ - σημερινή ανακοίνωση) ίσως ξέρουν οι κύριοι Λούβαρης και Πουλόπουλος αλλά είναι απίθανο να το παραδεχτούν και να… εξηγηθούν!
Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Για πολλοστή φορά, το τελευταίο διάστημα, η εφημερίδα SPORTDAY προσπαθεί με δημοσιεύματά της -ανακάλυψε σήμερα «σούπερ πρόταση στον Ίβερσεν»- τα οποία στηρίζονται σε δήθεν έγκυρες πληροφορίες, να δημιουργήσει σύγχυση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα να προκαλέσει με αυτόν τον τρόπο διάφορα προβλήματα στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δεν θεωρούμε πλέον -καθώς το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο- ότι τα διάφορα ψευδή δημοσιεύματα της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι «αθώα» και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα του και τον κόσμο του από την παραπληροφόρηση».

Με τίτλο «Περί διαψεύσεων…» δόθηκε αμέσως απάντηση από το site του ΣΠΟΡ FM:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αναφέρει, ωστόσο, πως η μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Ίβερσεν και τον Ολυμπιακό δεν ήταν θέμα μόνο της συγκεκριμένης εφημερίδας, αλλά και του συνόλου του ελληνικού Τύπου. Για του λόγου το αληθές δείτε τη φωτογραφία στην οποία περιέχονται πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα άλλων αθλητικών εφημερίδων για το ίδιο θέμα (Goal, Πρωταθλητής, Sportime, Φως, Φίλαθλος). Το ενδιαφέρον για τον Ίβερσεν είχε επιβεβαιώσει άλλωστε μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο ίδιος ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Τροντ Σόλιντ. «Δεν θέλω να μιλήσω για ονόματα γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ονόματα που ακούγονται. Συζητάμε κυρίως για επιθετικούς. Μεταξύ αυτών είναι και ο Στέφεν Ίβερσεν», είχε δηλώσει σχετικά ο Νορβηγός τεχνικός».

Άμεση ήταν εξάλλου η απάντηση του εκδότη-διευθυντή της Sportday, Γιώργου Χελάκη, μέσω του SuperΣΠΟΡ FM 94,6:
«Αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού είναι καραμπινάτες ανοησίες. Η SportDay είναι η εφημερίδα που είχε την μεταγραφή του Τουρέ και την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε, ενώ είχε πρώτη και το ενδιαφέρον για τον Καλόν και την επόμενη μέρα η διοίκηση του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της. Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργούνται προβλήματα απο αυτά τα ονόματα και οχι απο τις εφημερίδες που κάνουν λόγο για Φίγκο, Σαβιόλα και Ντάβιντς. Περιμένω να μας πει η ΠΑΕ σε ποιες ενέργειες θα προβεί για να προστατεύσει την ομάδα, ενώ περιμένω ακόμα να μας ενημερώσει ποια εφημερίδα να διαβάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ο Ιβερσεν είναι γνωστός στόχος της ομάδας οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε πρόβλημα, ενώ άλλες εφημερίδες αναφέρονται σε ονόματα που αυξάνουν τις απαιτήσει των οπαδών του Ολυμπιακού».

Υ.Γ.: Το ότι η SportDay έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της πανελλήνιας κυκλοφορίας αρπάζοντας τη μπουκιά από το… στόμα του «Πρωταθλητή» έχει σχέση ή είναι ιδέα μας.
Υ.Γ.1: Ηταν βέβαιο ότι η αποκλειστικότητα του Τουρέ χάλασε φιλίες και άνοιξε βεντέτες. Κι είμαστε ακόμη στην αρχή. Η’ μήπως ακόμη δεν αρχίσαμε;





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?