Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2005

 

Ποιος Γρηγοριάδης;

Μόλις πέντε από τις 13 ημερήσιες αθλητικές εφημερίδες της χώρας μας πρόλαβαν και προέβαλαν το σημερινό θρίαμβο του 19χρονου Αρη Γρηγοριάδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.
Sportime, SportDay, Derby, Αθλητική Μακ.-Θράκης και Σπορ του Βορρά είχαν πρωτοσέλιδο «χτύπημα» το χρυσό μετάλλιο του Θεσσαλονικιού κολυμβητή στα 50 μ. ύπτιο.
Καμιά βέβαια δεν τόλμησε να κάνει το αυτονόητο: ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Να δώσει την ανάλογη προβολή στο πρώτο μετάλλιο που παίρνει έλληνας σε μουντιάλ κολύμβησης!
Κρίμα.
Τεράστια -και αρνητική- έκπληξη ο… ύπνος τόσο για το Goal (κυρίως) όσο και για το MetroSport. Από… Πρωταθλητές, Ωρες και διάφορες οπαδικές εφημερίδες δεν είχαμε απαιτήσεις!
Αντίθετα, ευχάριστη έκπληξη ήταν το Derby το οποίο έδειξε υγιή αντανακλαστικά.
Υ.Γ.: Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με όσα αναφέρουμε ή έχουν έτοιμες δικαιολογίες του στιλ πιεστήρια, ώρες (στη 1 το πρωί στέφθηκε το παλικάρι) και τα συναφή έχουν την ευκαιρία στο αυριανό τους πρωτοσέλιδο ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ και –γιατί όχι;- να ζητήσουν συγγνώμη. Αυτά.
Υ.Γ.1: Φίλαθλος και Sportime "κράτησαν ψηλά τη σημαία" την Κυριακή με πρώτο τους θέμα το χάλκινο της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στην ίδια διοργάνωση. Υπάρχει ελπίς...





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?