Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2005

 

Κόκκινη ως την τελευταία σταγόνα!..

«ΚΟΚΚΙΝΟ της φωτιάς» στην κορυφή των κυκλοφοριών για τον καυτό Ιούλιο. Καυτός τόσο για τον ήλιο του όσο και για τον Ολυμπιακό που κρατάει σε διαρκή «κάψα» τους οπαδούς του. Φίγκο, Ιβερσεν, Λιούνγκμπεργκ, Μπενζά και δεν συμμαζέυεται...
- Στο δελτίο κυκλοφορίας του Κέντρου (Αθήνα - Πειραιάς) Φως και Πρωταθλητής οδηγούν πάντα την κούρσα για το πρώτο 20ήμερο του μήνα.
- Τρεις ημέρες ο Πρωταθλητής βρέθηκε στην κορυφή και τις υπόλοιπες 10 ήταν υπόθεση Φωτός.
- 13 στα 13 πέτυχε η SportDay και καπάρωσε για τα καλά την 3η θέση και το χάλκινο μετάλιο. Τελείωσαν βλέπετε τα DVD του Sportime και τα PC Games του Goal!
- Στην 4η θέση περιορίστηκε πλέον το Sportime και στην 5η κατέληξε το Goal. Αυτά τις 12 από τις 13 ημέρες (8-20 Ιουλίου) διότι τη Δευτέρα το Goal έκανε την υπέρβαση και βρέθηκε 4ο αφήνοντας (έστω για μια ημέρα) το Sportime ουραγό στην 5η θέση της «Α’ Εθνικής»!
ΣΤΗ «Β’ ΕΘΝΙΚΗ» η μάχη για την κορυφή κορυφώνεται με τον Φίλαθλο και το Derby να διεκδικούν την... «άνοδο»! Επτά πρωτιές έχει ο Φίλαθλος και έξι το Derby (8-20 Ιουλίου). Στο σύνολο του μήνα το Derby προηγείται με 13-7!
- Πέντε φορές η Ηχώ (χάρις σε Κονσεϊσάο, Μπίσκαν, Τζίγκερ) πέρασε στην 7η θέση εκτοπίζοντας τον Φίλαθλο στην 8η.
- Στις θέσεις 9-10 δεν κουνιέται φύλλο με την Ωρα και το Score να «φιλοξενούνται» αντιστοίχως στην ουρά.
Υ.Γ.: Να σημειωθεί ότι η SportDay έχει πλέον δημιουργήσει διαφορά της τάξης των 1.300 φύλλων από το Sportime και πάνω από 2.500 μέσο όρο από το Goal…





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?