Κυριακή, Ιουνίου 26, 2005

 

Η πλάκα έγινε πρώτο θέμα!



Με τον παραπάνω τίτλο το Score της Κυριακής «έβγαλε στη… σέντρα» την Ωρα για σπορ!
Γράφει -μεταξύ άλλων- το Score στη σελίδα 6:
«Η είδηση που συγκλόνισε τα ταρακούνησε συθέμελα τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου, βγήκε από το forun του site AEK.com. Και αυτό διότι στην ΑΕΚ μπορεί να έχουν προταθεί πάνω από 50 τερματοφύλακες, αλλά ουδέποτε έφτασε πρόταση από Ιταλό μάνατζερ για τον Καστελάτσι, ούτε υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον από την «Ενωση».
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, Ελληνας φοιτητής στην Ιταλία έγραψε στο forum το απόγευμα της Παρασκευής ότι ακούγεται πως ο «τερματοφύσκουλας» της Μπρέσια, Καστελάτσι, ακούγεται για την ΑΕΚ.
Το θέμα «βρόμισε» στα δημοσιογραφικά στέκια και ακολούθησε αυτό που είδατε το Σάββατο το πρωί. Κάποιοι που ίσως έχουν καταλάβει τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα στη χώρα μας, έστησαν μια φάρσα, με αποτέλεσμα σήμερα στο φόρουμ του aek.com να φιγουράρει σκαναρισμένη η πρώτη σελίδα της «Ωρας για σπορ». Φυσικά δεν ήταν για επιδοκιμασία, αλλά για χαβαλέ…
Και η αλήθεια είναι ότι όλοι ευθυμήσαμε. Από την άλλη πλευρά μας έπιασε μια μελαγχολία. Καμιά φορά τυχαίνει να βγαίνουν ειδήσεις και με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει, ωστόσο, να προσέχουμε περισσότερο. Πρέπει να τσεκάρουμε και να διασταυρώνουμε Είναι κρίμα για τον κόσμο πάνω απ’ όλα.
Και το κακό είναι ότι στη «λούμπα» έπεσαν κι άλλες εφημερίδες που αναπαρήγαγαν το θέμα όπως το «Goal» αλλά και το «Sportime». Η τελευταία εφημερίδα το «έπαιξε» το θέμα περισσότερο ως σενάριο και απλώς παρασύρθηκε».





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?