Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2005

 

Μπράβο Νίκο Καραγιαννίδη

Ανακοίνωση με τίτλο «ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!» εξέδωσε ο σύλλογος φίλων εθνικής ομάδας «ΟΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ».
Αν δεν κάνουμε λάθος ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι δημιούργημα του ΣΠΟΡ FM και των ανθρώπων του. «ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ»!!! Ετσι λένε οι ίδιοι στην ανακοίνωσή τους. Μόνο που φέτος, που δεν έχουν απλώς ένα ραδιόφωνο αλλά εκδίδουν και την SportDay αγνόησαν αυτά τα παιδιά που τους έβγαλαν από την αφάνεια. Τα παιδιά που τους έκαναν μάγκες (έτσι νομίζουν!). Τα παιδιά που τους απέδωσαν… a lot of money.
ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ που η Εθνική έδινε τη δική της μάχη στη Γερμανία ο ελληνικός Τύπος την ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ! Προτίμησε θέματα που πουλάνε. Θέματα που φέρνουν φύλλα. Προτίμησε Σόλιντ και Κονσεϊσάο, πράσινα και κόκκινα πρωτοσέλιδα. Κι επειδή σε όλους τους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις, στην περίπτωσή μας ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
Η εφημερίδα του Καραγιαννίδη ήταν αυτή που αφιέρωσε τα 7 από τα 10 πρώτα της θέματα στον Οτο και τα παιδιά του!

Φρεσκάραμε στη μνήμη μας τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου από την Τρίτη 14 έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Δυο ημέρες δηλαδή πριν από την πρεμιέρα με τη Βραζιλία και δύο ημέρες ύστερα από την αυλαία με το Μεξικό. Δέκα ημέρες (δεν κυκλοφόρησαν εφημερίδες τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος), δηλαδή 200 πρώτες σελίδες για τα 10 έντυπα. Σε πόσα από αυτά ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ η Εθνική μας; Μόλις σε 21!!! Ποσοστό 10%. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ! Κι από αυτά τα 21, το 1/3 ήταν του Φιλάθλου. Ακολούθησε το Sportime με 5, η SportDay με 4, το Goal με 2 (!) και Φως, Ηχώ, Ωρα από 1.
Και για να μην έχετε αμφιβολίες δείτε τον αναλυτικό πίνακα:
Τρίτη 14: Φίλαθλος, Sportime
Τετάρτη 15: SportDay
Πέμπτη 16: Φίλαθλος, Goal, Sportime, SportDay
Παρασκευή 17: Φίλαθλος, Φως, Goal, Ηχώ, Ώρα, Sportime, SportDay
Σάββατο 18: -
Κυριακή 19: Φίλαθλος, Sportime, SportDay
Τρίτη 21: Φίλαθλος
Τετάρτη 22: Φίλαθλος
Πέμπτη 23: Φίλαθλος, Sportime
Παρασκευή 24: -





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?